Poff!

Det känns skönt att jag har börjat gå alla dagar i veckan på DV igen. Känner att det är viktigt att jag gör saker och kommer iväg varje dag nu. Jag har väldigt svårt att åka ner på stan kommunalt, tunnelbana går kanske. Men det är en bit dit, vänta på hissar, hinna stiga på och av tunnelbanan och fokusera för att inte ramla. Böjer jag knäna lite för mycket så tappar jag stryka i benen och bara sjunker ihop och sen att resa mig upp själv är en omöjlighet. Då känns det skönt att jag kommer iväg till teatern och DV med arbetsresa. Skulle jag fortsätta vara ledig två dagar i veckan skulle jag bara bli sittandes. Jag är frustrerad över situationen jag är i, men det är inte en anledning till att sluta göra saker, det gäller bara att jag kommer på metoder/knep för att klara så mycket av vardagen själv. Jag måste ju ”testa” (tycker jag) vad jag klarar eller snarare om det blir bättre eller sämre i benen. Testade att göra ”knäböj” med rullatorn som stöd i förrgår och helt plötsligt satt jag på golvet, försökte ta mig upp med stöd av armarna men jag fick ringa personalen tillslut för att komma upp på fötter igen. Det är skönt att jag inte har skadat mig, annat än att få blåmärken av alla fall.

 
Livet - dv
ddianasliv.blogg.se

Förstår verkligen att du är frustrerad över situationen. Låter jättejobbigt. Stark inställning du har i alla fall, att fortsätta göra saker och att testa hur mycket du klarar av. Den sortens inre styrka och driv tror jag hjälper mycket i såna här situationer. <3 Heja dig! Håller tummarna att det blir bättre snart.

Carolina Thoor

Jobbig situation, men precis som du säger kan man inte sluta att leva och sluta att göra saker. Måste dagligen påminna mina patienter om att jämt ligga till sängs och inte göra något, gör inte så att motoriken kommer tillbaka. Snarare tvärtom, så bäst att försöka göra så mycket man bara kan men självklart inte så mycket att det blir sämre igen. Lyssna på kroppen :)

Sv; ja, gör det. Dem böckerna är så grymt bra!!

Hm.. Jobbigt ;/ du kanske inte var redo att åka hem ifrån sjukhuset? Kanske är i behov utav sjukgymnasterna fortfarande? :/

Haha, fågel går dessvärre inte. Allergisk. Sköldpadda tycker jag är tråkigt, liksom fiskar och andra akvariumet. Så ja ^^,
Hund är nog rätt för oss :D