Nya kläder!

Idag kom mina nya skor och min nya kappa! Jag tycker att det är jättesvårt att få rättvisa foton med min mobil så därför lägger bara upp foton på skorna, både med och utan blixt! Skona var så mycket snyggare i verkligheten än när jag såg dem på bild. Nu längtar jag till våren! Jag vet inte om det syns, men det är platåsula.


(null)Idag har jag varit på DV, Det var en personals näst sista dag idag. Egentligen slutar personalen imorgon men då kan jag tyvärr inte åka dit. Jag kommer sakna henne jättemycket! Jag har känt henne i flera år. Vi har haft otroligt roligt ihop, hon har alltid gett alla 100% av sig själv när hon jobbar. 

Nytt!

Igår beställde jag en höstjacka/vinterjacka och ett par jättesnygga skor till våren! Nu sitter jag och kollar på H&M, hittar väldigt många snygga kläder jag vill ha. 

Jag har en fråga till er; har någon av er haft en julkalender med nagellack eller smink i? Såg att H&M och andra märken har kalendrar. Jag är väldigt sugen på en kalender med nagellack!


(null)

Både skorna och kappan hittade jag på zalando men tyvärr var det svårt att hitta länkar i mobilen

Tulip life

Känner mig flera ton lättare nu, var på öppenvården idag och pratade med min kontaktperson på psykiatrin. Jag var där en halvtimme Och det var en av de bästa halvtimmarna den här veckan! Det var så skönt att komma dit och få ur mig all frustration, ilska, sorg men också framtidstro till henne. 


Vissa dagar den här veckan har det känts som att jag ska gå sönder inombords, jag har nästan velat ge upp helt. Men jag vet innerst inne skulle det var meningen att jag skulle ge upp nu hade jag gjort det för flera år sedan. Trots allt jag har utsatt mitt psyke och min kropp för har jag ändå kämpat mig igenom alla år. Jag har verkligen utsatt min kropp för prövningar många av de höll på att ta livet av mig. Men jag sitter här idag och jag lever, det är meningen att jag ska leva! Jag har så många drömmar, många har jag återerövrat från tiden innan alla år inom slutenpsykiatrin och övriga vården. Andra drömmar är helt nya eller förändrade från förr.


Den största anledningen till att jag ville vara med I dokumentären "Den som får finnas" var för att visa världen, alla jag har träffat genom åren och framförallt mig själv vilken revansch jag har tagit på livet! 


Idag tog jag rullatorn till öppenvården, jag har i ungefär tre veckor använt rullstol ute. Jag har nämligen inte haft någon som helst känsel i varken fötterna eller händerna. Innan jag fick rullstolen märkte jag att jag ibland trampade snett och händerna på rullatorn gled utan att jag märkte något. Det var en extrem fysisk ansträngning att bara gå till toaletten, jag behövde ha koll på båda fötterna och händerna samtidigt. Men för två dagar sedan kände jag att jag hade fått mer känsel i fötterna och framför allt känner jag mig mycket mer stabil när jag går. Nu vågar jag gå ut med rullatorn på ett annat sätt. Det känns så skönt! Jag börjar se ett slut på det här. 


(null)


(null)

(null)

livet - mitt liv - tulpaner

Shoppingsugen

Vill börja med att säga att jag har svårt att svara på era kommentarer I blogg.se appen just nu. Jag använder bara appen för tillfället eftersom att jag har väldigt svårt att lyckas skriva på min dator. Men så fort appen börjar samarbeta med mig kommer jag svara på era kommentarer.


Just nu är jag på jakt efter en ny höstjacka eller kappa. Jag Tror att jag har tittat på för många nu. För jag har fått väldigt svårt att välja. Risken är att jag inte kommer kunna välja innan hösten och vintern är slut. Förut hade jag aldrig svårt att välja kläder, hittade något jag tyckte om och det var ett rimligt pris köttigare efter några dagar eller kanske samma dag. Nu har jag bestämt mig för att jag måste välja en jacka innan helgen är slut!


(null)

shopping