Jag håller på att ta revansch!

Det händer inte mycket på min blogg just nu som ni märker. Min kropp håller på att läka. Och det går framåt! 

Just nu fokuserar jag på DV och att göra roliga saker med vänner och familj!  

Så fort jag får enklare att skriva utan att använda talsyntes kommer jag börja blogga mer igen


(null)

(null)

(Jag kommer inte riktigt överens med blogg.se nya app. Det är svårt att hitta länkar till era bloggar när jag ska svara på kommentarer)
Familj - Livet - Min verklighet - Verklighet - Verkligheten - vänner

Jag älskar dem för det!

Har varit på DV två dagar i rad nu. Ska gå fyra dagar i veckan tänkte jag. Kommer inte bli på teatern just nu, jag kommer hålla mig till tidningsredaktionen. Jag har oroat mig så mycket för vad andra min närhet ska tycka om att jag har så svårt för att gå och hålla i saker normalt just nu. Men så har jag insett att de flesta i min närhet bryr sig inte så mycket. De tycker att det viktigaste är att få träffa mig! 

De på DV Är bra på det sättet att de inte kommer med massor av olika frågor. Jag tycker att de flesta har en väldigt stor acceptans för andras situationer. Jag var övertygad om att det skulle komma jättemycket olika frågor om varför jag hade med mig rullstol och hade så svårt att hålla i saker. Men det var bara glada att se mig! Det kom inte ens enda jobbig fråga. Jag älskar dem för det!!!

Det är skönt att mitt dubbelseende har blivit mycket bättre. Nu kan det vara lite suddigt i konturerna ibland. Nu kan jag titta på TV sitta vid datorn, läsa, titta på folk utan att behöva kisa. 

Jag hade väl någon slags "sorgeperiod" för att kunna acceptera situationen jag är i nu. Jag måste hitta helt nya metoder för att göra saker i vardagen, men det går och jag vet ju att det här kommer bli bättre. Men det kommer ta tid! Måste göra det bästa av den tiden. För annars kommer jag gå under psykiskt. Och det är inget jag behöver just nu!

Ska försöka fota lite på torsdag, lämnade min kamera på DV idag. Så ska jag använda ett stativ ställa in skärpan, har en fjärrkontroll till kameran som jag kan använda sen

Livet

En bra kväll! 

Ska precis lägga mig hemma hos pappa och hans fru men tänkte skriva ett snabbt inlägg. Jag tycker det går framåt, jag börjar komma underfund med hur jag ska göra saker för att stå ut tills D vitaminet börjar tas upp i cellerna igen. 

Det är frustrerande att vara så beroende av andra. Bara sätta in hörlurar i öronen är en kamp (stora hörlurekåpor ska köpas)

Sovdags!