Shadows on my wall

 
 
 
Fotade förra veckan, solen ger väldigt fina skuggor på väggarna i min lägenhet en del kvällar
 
Foto - Konst - foto konst - konstform - konstfoto - min konst

Closeup

I fredags stod jag i en hiss och fick syn på mig själv i hissens spegel och insåg hur snygg jag tyckte att jag var! Inte mina kläder utan jag som person i min egen kropp. Jag har hållit fast vid den känslan att jag verkligen beundrade mig själv och att det kändes så bra att ge mig själv den credden. Jag gick en sväng på stan idag, letade egentligen inte efter något speciellt men tycker det är skönt att kunna gå på stan och bara titta. Jag åt lunch på Taco Bar, spelade Pokemon och lyssnade på ljudbok. Eftersom att vädret är ostabilt och jag varken ville frysa eller svettas i affärerna så tog jag modet att ta på mig en klänning med ärmar som slutar strax ovanför armbågarna. Egentligen har jag antingen tänkt ha kofta till eller ha på mig den när jag är i sammanhang där jag vet vilka som ser och som inte kommer ställa frågor, där jag inte blir dömd. Men idag vågade jag sitta ensam på Taco Bar inne i city och äta lunch utan att ha jackan på mig och nej jag tror faktiskt inte att någon verkade bry sig om hur mina armar såg ut. Det kändes skönt men lite märkligt också men jag tror att de flesta inte riktigt kopplar till att det kan bero på ett tidigre självskadebeteende.

 
 Ikväll kör Astroteatern andra föreställningen av ”Less på L(e)ss” jag skulle egentligen gått på premiären förra veckan men jag var så trött så jag hade nog somnat på bussen om jag hade åkt dit. Jag har hört från skådespelarna att de tyckte att det gick jätte bra och att de kände sig trygga på scenen! Har också hört att de var bra! Är 3 föreställning (inräknat idag) kvar och jag ska försöka komma på den sista, för jag vill verkligen se dem! När de är klara med den här spelperioden ska jag börja sortera, rensa och skriva register över all kostym och rekvisita så att det ska bli enklare till kommande pjäsen.
 
Astroteatern - Astroteaterns nya pjäs - Dåtid - Framtid - Livet - less på l(e)ss - min dåtid - självförtroende

Nyfriserad

Idag tog jag tag i att ta fram min kamera och fota den senaste tidens inköp, nu ska jag bara redigera fotona också. Ska försöka redigera dem så snart som möjligt så jag kan visa er!

 
Jag var hos frisören för ungefär en vecka sen, vi försökte få mina längre pastellila men det blev svårt visade det sig. Jag har ju blekt mina längder rätt mycket de senaste åren och då brukar färg fästa sämre. Jag blev ändå väldigt nöjd med resultatet även fast det inte blev lila direkt.
Livet - Ny hårfärg - frisör

En lugn solig dag

Idag har jag boostat ännu D -vitamin. Hade några ärenden på stan och passade på att äta lunch i solen så jag skulle få lite färg. Just nu strular tillverkningen av den medicin jag ska äta för att kroppen ska få mer D vitamin och fortsätta återhämta mig så jag tänkte att det kändes bra att sitta i solen så länge jag hade ro. Passade även på att boka tid hos frisören till imorgon. Nu sitter jag helt mörbultad i min soffa, det känns som att jag gick flera mil igår och kroppen är stel och jobbig. Men det är så skönt att vara ute på stan och gå runt och kolla. Jag sätter på en ljudbok och strosar omkring och kollar i butiker eller sätter mig på en bänk för att fånga pokémon.

 
D vitamin - D vitaminbrist - Foto - Livet - Mina foton - sol - tulpan - tulpaner - tulpankonst