Villhöver

(null)
 

Hade en väldigt trevlig och rolig födelsedag i lördags, åt tapas med två vänner och de två av mina syskon som fortfarande bor i Stockholm. Däremot är jag så slut att kroppen gör fysiskt ont. Det började redan förra måndagen och håller fortfarande i sig. Hjärnan är i alla fall med mer idag än förra veckan. 

 

Har lovat mig själv att ta tag i min garderob snart. Måste rensa ur det som inte passar längre och se vad jag behöver för basplagg. Vet att jag villhöver (vill ha även fast jag kanske realistiskt sätt inte behöver) nya roliga kjolar. Har ju även som ni sett hittat en massa roliga skor!

30 år

Skodrömmar

För några år sedan funderade jag på att börja samla på skor, men det kom aldrig igång av olika anledningar. Den största orsaken var att jag inte visste vart jag skulle ställa dem. Men nu när jag har lite andra prydnadssaker som ska ställas på något säkert ställe så har jag börjat leta efter ett vitrinskåp. Där kan jag ställa in några skor också. Så har börjat fundera på att börja samla på skor på allvar. Jag tycker det är väldigt kul med speciella skor som kanske inte alltid passar speciellt bra i vardagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Är mest sugen på de rosa med frukter på och de vita med moln på sulorna
Har hittat skorna på YRU (Har inte kommit på hur jag gör bilder till länkar i appen)

Nu är det 10 februari och jag har blivit 30 år!


30 år! - shopping - skor