Lurvig gäst

Jag har fått en liten vit lurvig inneboende, lilla Porthos! Han kommer bo här i lite mer än en vecka. Det är min brors katt, en Sibirisk katt som verkar trivas väldigt bra hos mig. Hittills går det bra, han har bara varit här lite mer än ett dygn men vi kommer bra överens. Fast min torktumlare är så läskig när den är på så hade inte hjärta att köra den när han var ensam här tidigare idag. När jag kom hem och körde igång den stod han i dörröppningen till toaletten och jamade utan att gå in, kändes bäst att ta ett kort program för hans skull.
 
 
 
Igår nätshoppade jag lite, köpte kläder, glas och en karaff. I julas blev jag väldigt förtjust i Kosta Bodas All about you av Sara Woodrow. Köpte 3 av tumblerglasen då och sen fick jag 3 par vinglas av mamma och hennes man när jag fyllde år. Igår passade jag på att köpa så jag har alla 4 färger på tumblerglasen och 1 par vinglas till, köpte även karaffen. Får se om jag kanske köper glasen med killarna på också, (måste ju få plats i skåpen).
 
 
 
 
 
 
Livet - Shopping - inneboende - katt - lurvig inneboende

Energiförbrukning all over again

Har så svårt att få ihop inlägg nuförtiden, jag kan ha en klar bild om vad jag vill skriva om men sen får jag inte ner det i text. Det är väldigt skönt att allt går framåt, jag klarade till och med att knyta rosetter förra veckan. Ju mer jag klarar av att göra själv desto mer känner jag att jag vill bort! Jag vill åka ifrån Stockholm och göra roliga saker ett tag, det behöver inte ens vara roliga saker utan saker jag inte får en inre stress av. Det är jag som skapar den inre stressen, jag har alltid haft svårt att reglera energi och vad som är lagom att göra för att orka resten av veckan också. Så fort jag kunde börja åka kommunalt själv så har jag gjort saker. Jag försöker se till att jag inte gör för mycket och inte ställer för stora krav på mig själv men det är svårt. Det känns som att jag har missat så otroligt mycket! Men jag har svårt att få ner alla tankar och idéer jag har i huvudet, finns så många saker jag vill sätta igång med men jag vet inte vart jag ska börja och då blir jag frustrerad och förbannad på mig själv istället.

Jag har en stark känsla av att vilja bort just nu, jag vill bort och få rätsida på alla mina tankar och idéer och samtidigt samla ork inför livet igen. För några år sedan fick jag ofta känslan av att vilja bort men då innebar det att dö och nu innebär det att komma underfund med vad jag vill göra och orka sätta igång med allt igen. Jag inser att jag har kommit väldigt långt med mycket, jag skadar mig inte längre, jag klarar av att slå undan både tankar om att skada mig och att dö. Jag trodde aldrig att jag skulle komma hit. Det blir frustrerande när jag inser att jag inte kan sätta igång med alla projekt och idéer jag har eftersom att jag inte kan sortera dem utan allt bara är ett virrvarr i huvudet. Har nästan 100 olika anteckningar i mobilen med alla idéer och tankar får nog sätta mig och gå igenom dem snart.

Bland annat min öppenvårdskontakt sa till mig för några veckor sen att jag inte kan gå från 0-100 på en gång och ja så är det ju men jag har svårt att acceptera det. Nu måste jag börja om med att reglera energi och aktiviteter så jag orkar hela vägen.

 
 
Asperger - Asperger syndrom - Aspergers syndrom - Bipolär - Foto - Livet - Staden - bipolär sjukdom - energi - foton från staden

Villhöver

(null)
 

Hade en väldigt trevlig och rolig födelsedag i lördags, åt tapas med två vänner och de två av mina syskon som fortfarande bor i Stockholm. Däremot är jag så slut att kroppen gör fysiskt ont. Det började redan förra måndagen och håller fortfarande i sig. Hjärnan är i alla fall med mer idag än förra veckan. 

 

Har lovat mig själv att ta tag i min garderob snart. Måste rensa ur det som inte passar längre och se vad jag behöver för basplagg. Vet att jag villhöver (vill ha även fast jag kanske realistiskt sätt inte behöver) nya roliga kjolar. Har ju även som ni sett hittat en massa roliga skor!

30 år

Skodrömmar

För några år sedan funderade jag på att börja samla på skor, men det kom aldrig igång av olika anledningar. Den största orsaken var att jag inte visste vart jag skulle ställa dem. Men nu när jag har lite andra prydnadssaker som ska ställas på något säkert ställe så har jag börjat leta efter ett vitrinskåp. Där kan jag ställa in några skor också. Så har börjat fundera på att börja samla på skor på allvar. Jag tycker det är väldigt kul med speciella skor som kanske inte alltid passar speciellt bra i vardagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Är mest sugen på de rosa med frukter på och de vita med moln på sulorna
Har hittat skorna på YRU (Har inte kommit på hur jag gör bilder till länkar i appen)

Nu är det 10 februari och jag har blivit 30 år!


30 år! - shopping - skor