Fjärilshuset med vänner!

Idag ställde vi in rullatorn i ett förråd på boendet! 
(Den hämtas i slutet av januri)

 

I söndags storhandlade jag med pappa och passade på att hämta ut ett paket med en jacka jag beställde i mellandagarna. Jag är så nöjd med den! Härliga färger i den, luva och bäst av allt dragkedja! Ska ta bättre foto så fort jag kan.

 
I onsdags fyllde min vän Jenny år, hon, jag och en till av hennes vänner hade en heldag på Fjärilshuset och sen sushi hemma hos henne.
 
 
Jag är kanske lite fånig men jag älskar Fjärilshuset! Jag tycker om att åka dit och se alla färger och fjärilarna som flyger omkring. Jag brukar ta med mig min kamera dit men inte den här gången så fotade med mobilen.
Vi träffade en flicka som var med sin pappa på jobbet, jag tror hon hade väldigt tråkigt för mot slutet av dagen gav hon oss en (o)frivillig guidad tur. 
 
 
Fjärilar - Fjärilshuset i Haga - Livet - Shopping - Vänner

Minnen med en vän

Två foton som togs med några års mellanrum. Jag testade att experimentera med fotona för två år sen ungefär, jag minns att jag blev väldigt nöjd och är fortfarande nöjd idag. 

Det är en av mina närmaste vänner Karin på fotot. När jag var som sjukast kom hon upp till Stockholm nästan varje helg. Vi hade en butiksrunda vi brukade gå varje lördag. Vi shoppade alldeles för mycket och tyckte att det var ett ”misslyckande” om vi inte köpte något från varje butik. Efter det brukade vi fota. Vi lekte med smink, lösögonfransar, såpbubblor, blommor, smycken och mängder med olika ombyten. Någon gång höll vi på i över 2 timmar och jag fick över 300 foton. Sen brukade jag ägna kvällen åt att redigera fotona medan vi såg en film. Vi bytte klädstil väldigt oftast det var oftast åt goth/punk hållet. 

 
 
Första fotot togs 2011, Karin var uppe och hälsade på mig på HVB hemmet jag bodde på då. Andra fotot togs 2014, jag hälsade på henne en sommar och vi gick ut till en gräsplätt som låg i närheten där hon bodde. Det var ett barnkalas på samma plätt så vi försökte att synas så lite som möjligt.
 
Foto - Minnen - bra minnen - foto konst - konstfoto - min konst

Ge mig tips

Jag undrar om ni har förslag på vad jag skulle kunna skriva om? Om det är något ni vill veta mer om, fritidsintressen, vänner, familj, framtiden, dåtiden, minnen, min vardag, teater eller om ni vill läsa om nåt helt annat!

 
Var på stan med pappa, hans fru och hennes dotter Olivia tidigare idag. Jag skulle ta tunnelbanan in till stan för att möta dem där. Tyvärr var det kort om personal så det blev svårt för dem att följa med mig på tunnelbanan. Jag tog tjuren vid hornen och åkte själv in till city. Lämnade rulltorn hemma (känns som att den mest är i vägen just nu). Det väldigt bra att gå till tunnelbanan och komma både av och på själv! Hittade mycket roligt som fick följa med hem.
                        
   
 
 

 

Foto - Konst - Livet - ge mig tips - konstfoto - ni tipsar - tulpan - tulpaner