Det växer!

 
Man kan väl säga att det händer extremt mycket i mitt liv samtidigt som det inte händer något alls. Jag har svårt att hitta en bra balans mellan att orka och inte orka, köra på och vila. Jag har alltid haft svårt att tillåta mig själv att vila och sen kört på tills jag bara har sovit, nu när jag är både äldre och lite klokare så kämpar jag med att hitta en bra balans. När min kropp strulade som mest så mådde jag rätt bra psykiskt, jag va frustrerad och ledsen men av förklarliga skäl, nu läker min kropp och jag mår rätt bra fysiskt och då har jag väldigt svårt att hitta rätt balans.

Egentligen var det tänkt att det gär inlägget skulle handla om mina växter, sådde paprika, tomater, salladslök, gräslök och lite annat tidigare i år och både paprikorna och tomaten har växt otroligt mycket! Det ser ut som att mina paprikaplantor även kommer få blommor snart! Hoppas jag lyckas få några riktiga paprikor på dem också!

Har även några smultronplantor som ska planteras ut på bland annat min mamma och hennes mans sommarhus
 
 
Livet - Mitt liv - odla paprikor - odla smultron - odling

Macro art

Har fortfarande svårt att få ner vettiga meningar i textform. Jag vet vad jag ska skriva men sen får jag inte riktigt ihop det när jag väl ska skriva, det är därför jag uppdaterar väldigt sällan just nu. Jag tror att om jag inte försöker tvinga fram inläggen så kommer det troligtvis bli lättare att komma igång på riktigt sen. Det är samma med mina krönikor och texter till Antenn Magasin, jag vet vad jag vill skriva men sen går det inte när jag väl sätter mig ner och ska få ihop det till en vettig text.

Allt går framåt! Min kropp är på min sida igen och jag har varken haft rullstol eller rullator sen i julas. Tidigare i veckan gick jag till och med i ett par nya sandaler med en liten, väldigt liten flatformsula.

 
 
 
D vitamin - D vitaminbrist - Foto - Livet - Mina foton - foto konst - foto natur - fotokonst - min fotokonst - mina foton - närbild

Detaljer vid ett cykelställ

 
 
 
I början av förra veckan tog jag med mig min kamera för att fota medan jag såg till att boosta mig själv med D vitamin. Det finns ett cykelställ imellan två hus på gatan där jag bor, cyklarna i står oftast där året om. De är både rostiga och trasiga och på något sätt fångar de mitt fotointresse. Som jag skrivit om tidigare så ser jag oftast väldigt mycket detaljer ute, jag tycker om att fånga dem på bild. Ofta känner jag mig ensam om att se detaljerna, och antar att jag kan se märklig ut när jag fotar ibland men det gör inget. Det är väldigt kul att redigera fotona sen ibland kan till och med nya saker dyka upp på fotona som jag inte ens såg när jag fotade.
 
Foto - Konst - foto konst - konstform - konstfoto - min konst - min kreativa process - min kreativitet