Amanda CL

Framtiden är oskriven

Ett peppinlägg till mig själv!

Jag läste precis ett blogginlägg där en tjej skrev ”Och framtiden är oskriven” tyckte det passade så bra in på mig också. Eller ja i stort sett alls framtid är ju oskriven. Men jag vet att från och med varje dag jag vaknar är min framtid oskriven. Visst jag vet vad jag ska göra på dagen, jag vet kanske vad jag kan förvänta mig ska hända. Men allt annat är oskrivet. Jag kan göra vad jag vill av min framtid. Allt handlar ju om vad jag gör det till.

Jag vet hur jag vill att min framtid ska se ut, men kommer den se ut så? Kommer jag nå dit jag vill nå? Det sägs ju att man ska sikta mot stjärnorna så når man trädtopparna. Men jag ska verkligen kämpa för att nå stjärnorna. För just nu vet jag verkligen ad jag vill göra av mitt liv. Det är inte alltid jag vet det, vissa perioder i livet vill jag ju bara dö. Men just idag vet jag verkligen vad jag vill. Det är delvis därför jag skriver det här inläget för att kunna titta tillbaka (om jag kommer ihåg det, så påminn mig gärna) när livet känns tungt. Så jag kan återinföra mina drömmar i min hjärna igen.

Jag vill skriva! Jag vill skriva för teater, film, en bok, krönikor artiklar! Det är det jag vill göra. Jag vill inte bli fotograf som jag trodde när jag var yngre. Utan jag vill skriva! Jag älskar att skapa och skriva, jag blir hel då. Jag får mer energi då. Jag älskar att leka med färg och blommor för att sedan fota. Och visst det kommer jag nog alltid hålla på med, men det jag verkligen vill göra i framtiden och ha som jobb är att sprida mitt budskap till folk genom att skriva!

Förresten! Den här hösten kommer jag vara med om en väldigt rolig sak, så håll koll på SVT 1, vecka 7, 2015 ;)