Amanda CL

Stabilare

Jag har ätit lite sallad nu och orken kom tillbaka, kroppen behöver ju mat. Men när jag äter så säger kroppen ifrån också, får ont i magen på grund av olika anledningar jag inte tänker skriva om och mår illa. Vilket gör att jag drar mig för att äta, för jag blir så orkeslös och får så ont då. Förra året gick jag ner över 10 kg på grund av det här. Är rädd för att jag ska gå ner tio till nu, vill verkligen inte det, för jag är nöjd med mig själv nu. Aja nog skrivet om det nu.

Jag mår ändå relativt ok psykiskt måste jag säga, även fast det fysiska krånglar. Tror att min nya medicin har har hjälpt faktiskt. Min läkare sa att jag nog skulle märka skillnad rätt snabbt, vilket jag trodde menades typ andra eller tredje veckan. Men det gjorde jag så klart inte, men nu, den senaste veckan känner jag av det. Är mycket stabilare än vad jag var förut. Men jag tycker inte att dipparna är mindre djupa men jag är inte lika ”hög” av lycka längre som jag kunde bli förut och det går längre tid innan jag dippar liksom och dipparna är tyvärr längre. Men det lär jag ju lära mig hantera på något sätt hoppas jag.

Är inte van att stanna kvar såhär i känslor som jag gör nu, vilket också skrämmer mig lite. Men än så länge går det rätt ok. Jag vänjer mig nog som sagt var. Och hoppas verkligen att dipparna inte blir djupare än vad de är.

 
#1 - En plats i solen

ja det är lätt och be om ursäkt fast man inte behöver... jag resonerar så här, min blogg, mina villkor, jag skriver vad jag vill, bär jag vill och hur jag vill. Gillar man inte det kan man dra :) Så känner jag inte för blogga på 1 vecka så gör jag inte det :)

#2 - En plats i solen

Ja det tror jag med :)

Fin bild :)

#3 - Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Skönt att du känner dig bättre:)

#4 - Annelie Hedman

Får du ont i magsäcken när du äter eller är det psykist? Annars kan omeprazol hjälpa. Äter själv omeprazol var dag. Annars mår jag illa. Men det kanske är medicinen du äter?

Kämpa, det blir bättre :)