Amanda CL

Leta skor
 Jag var på DV fram till lunch idag och sen satte jag mig på pendeln och åkte till mamma. Tänkte åka hemåt snart, ska bara samla ork först. Ibland kan det verkligen kännas omöjligt att åka hem, även fast jag bara behöver beställa en färdtjänstbil. Jag var väldigt energifylld fram till efter lunch idag, men det beror nog på att jag fick ont i magen efter att jag ätit. Hoppas att jag slipper magontet imorgon så att jag har lite mer ork på DV.

Tyvärr var jag helt energilös igår också, vi skulle skriva vidare på scen 1 på teatern. Jag orkade knappt tänka så de andra fick skriva och jag begav mig hemåt tidigare istället. Jag övar mig på att hushålla med min energi eftersom att den är begränsad för tillfället. Jag vill göra saker men orkar inte riktigt. Men det är ju viktigt att jag gör lite saker även fast jag inte alltid orkar. Det kan ju räcka med att som idag, åka till mamma och bara vara några timmar. Inget blir ju bättre av att jag sover bort min fritid. Dels för att jag vaknar mycket på nätterna då och dels för att jag blir irriterad på mig själv för att jag sover bort den fritid jag har. Så lite saker då och då får det bli.

Som imorgon ska jag gå och kolla på nya skor med mamma. Mina ballerina skor håller på att få hål vid tårna och jag skulle vilja ha ett par jag bara kan kliva i när jag ska ut i allrummet ellet bara springa iväg till affären. 
 
 
 
 
 
Hittade även regnsandaler för 80kr! Som jag tänkte beställa. De gummistälvar jag har är fodrade så om det regnar i sommar kommer det bli varmt med dem.
 
Klicka på bilderna för att se vart skorna kommer ifrån