Amanda CL

Insikt!

Nu när jag har varit på teatern två dagar den här veckan och varit ledig tre dagar så känner jag mig pigg och orkar rätt normalt igen. Då kommer tankarna om att jag kanske ska försöka åka till dv en dag till nästa vecka men igår stannade jag upp i de tankarna och började tänka efter. Bara för att jag är pigg och orkar mer nu så betyder inte det att jag måste köra på igen. Jag vill ju inte behöva vara hemma och bara sova, när jag är hemma på vardagarna, kvällarna och helgerna vill jag orka göra saker och inte bara sova. Det är ju antagligen för att jag har varit ledig tre dagar som gör att jag orkade åka iväg till mamma och hennes man igårkväll och som jag orkar gå en sväng på stan idag med dem. I torsdags var jag så trött att jag knappt orkade tänk. Igår började tröttheten släppa under dagen och jag blev piggare. Jag ska och måste se till att jag fokuserar 100% på teatern i höst, jag ska ju regissera två pjäser och det vill jag orka! Jag vill orka vara social på teatern, vara med i övningar, göra de praktikantuppgifter jag har och samtidigt orka förstå vad som händer. Jag har så lätt att bara köra på så fort jag får energi. Jag måste få in det här tankesättet i min hjärna och i mina handlingar nu för att inte köra slut på mig själv. Teatern är det jag vill och jag vill inte förlora lusten till den igen!


Här nedanför är en kappa jag har köpt!

#1 - Clara

Vilken ball kappa! :D

Svar: Visst är den :D
Amanda CL

#2 - Liene Svärd

Cool kappa. Lycka till med teatern! fokusera på det som är kul för dig :)

Svar: tack fina du :)
Amanda CL

#3 - JoJo

vilken snygg kappa, den kommer du passa i :D

sv; ja jag känner att jag inte är redo att säga hejdå till bloggen än. jag vill ju fortsätta blogga även om jag kanske inte kommer göra det lika ofta som jag gjorde förut :)

hoppas att du mår bra vännen och att du har en fin helg.
kram på dig! <3​​​

#4 - Natalia

Jättefin :D

#5 - LIL' BABUSTYLE - Here's my story

Så bra att du har kommit till insikt med det där. Så där tänkte jag mycket när jag var på hunddagiset. Jag ville så mycket mer än jag egentligen orkade. Bara för att man orkar en vecka, och mår bra, så betyder det inte att man orkar mer nästa vecka. Man får liksom stanna upp och tänka och känna efter. Men sånt är riktigt svårt. Så skönt att du har kunnat gjort det!

#6 - Jessica Högberg

Härligt, var rädd om dej!

#7 - Gabriella

Såå fin kappa!! 😍

#8 - Norahsmamma

Bra att du har koll på hur mycket du orkar...kul med teater!

#9 - mammatillmirakel.blogg.se

Gud vilken läcker kappa!!!

Svar: eller hur!!!Blev hel kär första gången jag såg den :P
Amanda CL

#10 - Amana

Så kul att du ska få regissera pjäser<3

#11 - Pia Widlund

Smart tänkt, du ska spara din energi till det som är viktigt!!! Det vinner du på i längden!

#12 - Tisa

Åh, att hitta en bra balans är sällan lätt :/

Svar: Verkligen inte :/
Amanda CL