Amanda CL

Magi!

Oj vad jag är trött. Är egentligen inte konstigt, har varit ett par intensiva och långa dagar. Tänker att jag ska ta mig iväg till DV imorgon, känns om att det skulle vara skönt att komma in i vardagsrutiner igen.

I fredags var jag, mina syskon, min systers sambo, min pappa, han fru och ett av hennes barn på senaste Star Wars. Första gången jag såg Star Wars gick jag i trean eller fyran (minns inte exakt). Jag var hemma från skolan för att jag var sjuk, pappa jobbade hemma den dagen och jag måste ha varit uttråkad för han föreslog att jag skulle titta på de första Star Wars filmerna som kom i slutet av 70-talet och början av 80-talet. Efter det var jag fast! Av olika anledningar har jag inte sett de två filmerna från 2015 och 2016. Jag måste se de två snart också! 

Jag älskar berättelsen och allt runtomkring, alla små detaljer som skymtar förbi. Är samma med The lord of the rings och The Hobbit filmerna. Det är magiskt! Det är då jag inser vad jag älskar att skriva berättelser och sen gestalta dem på scen! Förut hade jag planer om att göra film (bakom kameran) men de senaste åren är det teater som gäller.

 

 
 
 
#1 - Gabriella

Roligt att titta på Star Wars!!

#2 - MALINDENISE

Hoppas du får en fin kväll! :)

#3 - Cissi

längtar tills vi kan visa star wars för tjejerna... ;) är lite magiskt att introducera nya världar

Svar: eller hur! Så underbart att lära känna de nya världarna :)Hoppas det blir snart ;)
Amanda CL

#4 - Pia Widlund

Kul med film, jag har tittat på gamla skräckfilmer!

#5 - Erica

Och jag som aldrig har sett Star Wars - ever. Vet inte om jag kanske borde skämmas lite för det. :3 Men Star Trek däremot...

#6 - Louise

Men fina du! <3