Amanda CL

Nyklippt och nyfärgat!

(null)


Klippte och färgade håret hos frisören idag. Har svårt att ta ett bra foto just nu, det är en konst att ta en selfie med dålig känsel och motorik i händerna. Den ena bilden blev värre än den andra så tog den som visade håret någorlunda bra. Jag hade tänkt att färga hela håret i grått/silver men frisören föreslog att vi skulle använda min naturliga (askblonda) färg i botten och färga längderna gråa och jag är så nöjd


Mitt hår är forfarande väldigt tunt efter förra hösten då jag tappade så mycket hår. Eftersom att håret fortfarande håller på att växa ut blir det väldigt lätt tovigt. Så känns skönt att de slitna topparna är borta nu så det ger ett intryck av att vara tjockare. 


Fysiskt blir min kropp bättre och bättre! Jag tror att jag ska ta rullatorn till DV nästa vecka, känns överflödigt att ta rullstolen! Ibkand kan jag till och med använda både gaffel/sked och kniv samtidigt när jag äter. Igår kunde jag klippa upp en plastförpackning! För någon månad sen kunde jag knappt få en sked upp till munnen utan att använda minst 150% viljestyrka. 

#1 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Vad fint det blev :)

#2 - Tisa

Vad bra det blev. Och skönt att att kroppen börjar läka igen!

Svar: Känns jätte skönt!
Amanda CL

#3 - Pia Widlund

Blev jättebra! haha, inte ens jag tar bra selfies!

Svar: hahah selfies är för svårt ibland :P
Amanda CL

#4 - icaiblogggen

Sv: tack fina du!!

Härligt att klippa håret och så. Skönt när man får bort slitet hår! Fint <3

Svar: tack så mycket :)är väldigt nöjd :)
Amanda CL