Amanda CL

Fina gester

Min dag lystes upp av en av mina grannar idag (som inte tillhör mitt boende)! Imorse när jag väntade på bilen till DV nere i porten skulle hon åka iväg och hälsade väldigt glatt. Jag hälsar alltid på grannarna i mitt hus men hon stannar upp och småpratar alltid när hon har tid. Det betyder väldigt mycket för mig, små gester från både de man känner och okända människor som visar att de ser mig på riktigt! Som tur är har jag ingen i min närhet som inte ser mig men grannar och personer jag bara stöter ihop kan jag inte räkna med att de ska se mig. För mig har det alltid varit en självklarhet att hälsa på grannar, busschaufförer, de som jobbar i butik eller som jag på ett eller annat sätt kommer i kontakt med. Men det är inte lika självklart att en granne tar sig tid att småprata med en. 


(null)


(null)


#1 - Annie

Vad roligt att hon tog sig tid för dig ;)
Jag är också sån att jag gärna hälsar och pratar med grannar ;) men vi bor ju halvt på landet och i hus så blir kanske lite annat då :)

Hur mår du nu?

Kram :)

#2 - NATALIA

Så underbart med sådana grannar!

#3 - Annie

Sv: det var verkligen gott ;)

Det är okej med mig. Går upp och ner men ok :)

Kramar!

#4 - Johanna Utterberg

Vad kul och jag tycker det är en självklart att man ska hälsa när man möts i trapphuset som grannar, så det gör jag alltid :) Vår granntant kom även in med tårta till oss när hon fyllde år följa helgen, så himla gullig!! :D

#5 - Pia%20Widlund

Grannar ska man vara rädd om

Svar: Ja verkligen!
Amanda CL