Amanda CL

Tulip life

Känner mig flera ton lättare nu, var på öppenvården idag och pratade med min kontaktperson på psykiatrin. Jag var där en halvtimme Och det var en av de bästa halvtimmarna den här veckan! Det var så skönt att komma dit och få ur mig all frustration, ilska, sorg men också framtidstro till henne. 


Vissa dagar den här veckan har det känts som att jag ska gå sönder inombords, jag har nästan velat ge upp helt. Men jag vet innerst inne skulle det var meningen att jag skulle ge upp nu hade jag gjort det för flera år sedan. Trots allt jag har utsatt mitt psyke och min kropp för har jag ändå kämpat mig igenom alla år. Jag har verkligen utsatt min kropp för prövningar många av de höll på att ta livet av mig. Men jag sitter här idag och jag lever, det är meningen att jag ska leva! Jag har så många drömmar, många har jag återerövrat från tiden innan alla år inom slutenpsykiatrin och övriga vården. Andra drömmar är helt nya eller förändrade från förr.


Den största anledningen till att jag ville vara med I dokumentären "Den som får finnas" var för att visa världen, alla jag har träffat genom åren och framförallt mig själv vilken revansch jag har tagit på livet! 


Idag tog jag rullatorn till öppenvården, jag har i ungefär tre veckor använt rullstol ute. Jag har nämligen inte haft någon som helst känsel i varken fötterna eller händerna. Innan jag fick rullstolen märkte jag att jag ibland trampade snett och händerna på rullatorn gled utan att jag märkte något. Det var en extrem fysisk ansträngning att bara gå till toaletten, jag behövde ha koll på båda fötterna och händerna samtidigt. Men för två dagar sedan kände jag att jag hade fått mer känsel i fötterna och framför allt känner jag mig mycket mer stabil när jag går. Nu vågar jag gå ut med rullatorn på ett annat sätt. Det känns så skönt! Jag börjar se ett slut på det här. 


(null)


(null)

(null)

#1 - Norahsmamma

Jag hoppas att du ska bli bättre snart. Blir väldigt berörd av ditt inlägg. Kram

#2 - Jessica Högberg

Så glad jag blir!! <3

#3 - Tisa

Oj, fick du problem med leder och muskler p.g.a. d-vitaminbrist?
Vad bra att du hade ett bra samtal igår!
Kämparkramar

#4 - NATALIA

Du är så duktig!

#5 - icaibloggen

Hej! För någon vecka sen hade jag tema att man som läsare fick hylla personer och att det skulle komma upp i ett inlägg, du är en av dem som hyllats, in och kika! :) Ha en fin dag! :)

#6 - NATALIA

Hoppas du haft en bra dag fina du!

#7 - Caroline

Hoppas att du har haft en bra och trevlig helg.
Ge inte upp. Styrkekram