Amanda CL

Jag älskar dem för det!

Har varit på DV två dagar i rad nu. Ska gå fyra dagar i veckan tänkte jag. Kommer inte bli på teatern just nu, jag kommer hålla mig till tidningsredaktionen. Jag har oroat mig så mycket för vad andra min närhet ska tycka om att jag har så svårt för att gå och hålla i saker normalt just nu. Men så har jag insett att de flesta i min närhet bryr sig inte så mycket. De tycker att det viktigaste är att få träffa mig! 

De på DV Är bra på det sättet att de inte kommer med massor av olika frågor. Jag tycker att de flesta har en väldigt stor acceptans för andras situationer. Jag var övertygad om att det skulle komma jättemycket olika frågor om varför jag hade med mig rullstol och hade så svårt att hålla i saker. Men det var bara glada att se mig! Det kom inte ens enda jobbig fråga. Jag älskar dem för det!!!

Det är skönt att mitt dubbelseende har blivit mycket bättre. Nu kan det vara lite suddigt i konturerna ibland. Nu kan jag titta på TV sitta vid datorn, läsa, titta på folk utan att behöva kisa. 

Jag hade väl någon slags "sorgeperiod" för att kunna acceptera situationen jag är i nu. Jag måste hitta helt nya metoder för att göra saker i vardagen, men det går och jag vet ju att det här kommer bli bättre. Men det kommer ta tid! Måste göra det bästa av den tiden. För annars kommer jag gå under psykiskt. Och det är inget jag behöver just nu!

Ska försöka fota lite på torsdag, lämnade min kamera på DV idag. Så ska jag använda ett stativ ställa in skärpan, har en fjärrkontroll till kameran som jag kan använda sen

#1 - Michelle

Vilka fina bilder! :)

#2 - Kattis

Skönt att dubbelseendet är bättre och att du har så många härliga människor omkring dig! Fortsätt ta dina vackra bilder och behåll din inställning!☺
Kram

#3 - Gabriella

Såå fina bilder!!

#4 - Madeliene

så himla härliga bilder!

Svar: tack :D
Amanda CL

#5 - MALINDENISE

Riktigt fina bilder!

Svar: tack! :D
Amanda CL

#6 - JoJo

har du börjat vara på en tidningsredaktion? vad spännande :D

sv; tack så mycket fina amanda :) märket på silverschampoot heter milkshake. tänkte göra ett eget inlägg om det nån gång :)

hoppas att du har en fin helg <3<3​

#7 - Sussi

Att fotografera kan hjälpa mot mycket. Superfina bilder

Svar: tack! <3
Amanda CL

#8 - Gabriella

Skönt att det viktigaste för dem är att få träffa dig!!

#9 - Christer

läckra bilder :)

Svar: Tack :D
Amanda CL

#10 - Tisa

Fina bilder!

#11 - Tisa

Förresten jag hoppas verkligen att du får må bra snart ❤.

Svar: Tack fina du!💕
Amanda CL