Amanda CL

Energiförbrukning all over again

Har så svårt att få ihop inlägg nuförtiden, jag kan ha en klar bild om vad jag vill skriva om men sen får jag inte ner det i text. Det är väldigt skönt att allt går framåt, jag klarade till och med att knyta rosetter förra veckan. Ju mer jag klarar av att göra själv desto mer känner jag att jag vill bort! Jag vill åka ifrån Stockholm och göra roliga saker ett tag, det behöver inte ens vara roliga saker utan saker jag inte får en inre stress av. Det är jag som skapar den inre stressen, jag har alltid haft svårt att reglera energi och vad som är lagom att göra för att orka resten av veckan också. Så fort jag kunde börja åka kommunalt själv så har jag gjort saker. Jag försöker se till att jag inte gör för mycket och inte ställer för stora krav på mig själv men det är svårt. Det känns som att jag har missat så otroligt mycket! Men jag har svårt att få ner alla tankar och idéer jag har i huvudet, finns så många saker jag vill sätta igång med men jag vet inte vart jag ska börja och då blir jag frustrerad och förbannad på mig själv istället.

Jag har en stark känsla av att vilja bort just nu, jag vill bort och få rätsida på alla mina tankar och idéer och samtidigt samla ork inför livet igen. För några år sedan fick jag ofta känslan av att vilja bort men då innebar det att dö och nu innebär det att komma underfund med vad jag vill göra och orka sätta igång med allt igen. Jag inser att jag har kommit väldigt långt med mycket, jag skadar mig inte längre, jag klarar av att slå undan både tankar om att skada mig och att dö. Jag trodde aldrig att jag skulle komma hit. Det blir frustrerande när jag inser att jag inte kan sätta igång med alla projekt och idéer jag har eftersom att jag inte kan sortera dem utan allt bara är ett virrvarr i huvudet. Har nästan 100 olika anteckningar i mobilen med alla idéer och tankar får nog sätta mig och gå igenom dem snart.

Bland annat min öppenvårdskontakt sa till mig för några veckor sen att jag inte kan gå från 0-100 på en gång och ja så är det ju men jag har svårt att acceptera det. Nu måste jag börja om med att reglera energi och aktiviteter så jag orkar hela vägen.

 
 
#1 - Pia%20Widlund

Ibland tycker man att man inte hinner med något, men om man sätter sig ner och skriver upp vad man hunnit under t ex en helg så är det massor. Ett tips!

Svar: smart! Har funderat på det men ska nog sätta igång med det :)
Amanda CL