Amanda CL

Shopping med en vän
...Iakttagen...

Både igår och idag har jag träffat min vän Jonas. Igår blev lite spontant, min hjärna började överanalysera allt dagarna innan och tänkte att jag lika gärna kunde fråga Jonas om han ville komma över och äta lunch igår. Tidigare i veckan hade vi planerat att ses idag men lite spontanitet i vardagen skadar aldrig! Idag åt vi lunch tillsammans och gick en sväng på stan. Jag skulle dels leta efter någon bra produkt till min hy, framförallt min näsa. Den här värmen har gjort att min näsa  är alldeles knottrig (igentäppta porer antar jag) så vill rengöra hela ansiktet ordentligt. Hittade en ”ansiktsmask” som ska sitta över näsan bara. Köpte även samma sak fast att ha under ögonen. Ska bli spännande att se om det funkar. Skulle även köpa garn och virknål för att börja virka en matta. Blir ju ”bara” en liten rund men kan vara kul att göra tänkte jag! Hittade tyvärr inte riktigt de färger jag ville ha i stora nystan så köpte ett litet och en virknål i rätt storlek så jag kan testa. Har aldrig virkat i elastiskt garn tidigare så ska bli spännande att testa!  

Ja hittade ju självklart lite kläder också 
(Toppen och jeansshortsen)

 
 
 
 
#1 - Pia%20Widlund

Låter spännande!

#2 - Annie

Så kul att träffa en vän Och shoppa lite! ;)
Så söt kisse<3

Sv: Ja det var oerhört läskigt, paniken var nära då kan jag säga och när jag fick upp den vart jag så lättad men ändå så skärrad, då när jag såg hur stor och vass den var.
Vill inte veta vilka inre skador den kunnat orsaka ..

Men fyy vad otäckt, hur fick du hål på matrstrupen?
Om du vill berätta<3

Kramar

#3 - Tessie - Fotograf

Virka är roligt, jag är dock rätt dålig på det. Enda riktigt stora jag gjort är en filt. Sedan halsdukar. Min mor är dock ett proffs, super duktig och gör massa olika plagg och figurer! :)
SV: Ber om ursäkt för sent svar. Vart lite mycket en period. Går att läsa lite om det i mitt senaste inlägg. Kram