Amanda CL

Ett projekt avklarat!

Idag träffade jag min moster på stan för att först äta lunch och sen gå en sväng på stan för att köpa frön och kolla runt lite allmänt. När jag kom hem började jag rensa i mitt badrum. Har en svart billyhylla där jag har alla hårsaker, smink, nagellack, ja det mesta som inte får plats i badrumsskåpet. När jag och pappa var på Ikea igår blev det även en sväng in på H&M home så jag kunde köpa ett par korgar till alla mina saker i badrummet. Nu har jag sorterat upp det i olika lådor så att det ändå ser rätt städat ut (om en inte tittar i lådorna).

Översta fotot är innan jag fick ner allt i olika lådor
 
Nästa projekt blir att ställa in saker i mitt vitrinskåp som snart är ihopbyggt och sen blir det nog dags för frösådd imorgon. Ska även börja med min garderob i veckan. Känns som att jag börjar återerövra både mitt liv och hem igen! Det är fortfarande några saker jag inte är riktigt nöjd med, det är framförallt att jag vill hitta ett par nya vår eller sommargardiner till vardagsrumshörnan, ett till litet soffbord, eventuellt en till fåtölj men framförallt hoppas jag att jag kan göra mig av med näringsdryckerna i mitt badrum. Var tyvärr tvungen att börja med dem igen när D vitaminbristen upptäcktes. Det togs många andra prover och just då tog inte min kropp upp näring som den skulle så fick näringsdrycker igen. Sen hoppades jag att få slippa dem efter jul men tyvärr bråkade fortfarande mina värden då. Jag hoppas verkligen att jag inte kommer behöva beställa nya när de här är slut!
 
Hade på mig en av mina nya träjor häromdagen, älskar den!!!
Förresten har någon av er tips på något bra läppskrubb eller så?
 
#1 - Johanna Utterberg

Så skönt och få lite ordning och fixa grejer i hemmet :) Kram

Svar: ja är verkligen skönt och kul :D
Amanda CL

#2 - Pia%20Widlund

Jag måste plantera lite jag också!!!!

Svar: har inte kommit igång ännu :P men har allt hemma i alla fall ;)
Amanda CL

#3 - elin

Skönt att ha ett projekt avklarat!<3

Svar: känns jätte skönt :D
Amanda CL

#4 - Martin

Korgar är bra att använda. behöver inte vara snyggt i dem men det ser bättre ut och mer städat när man tittar in i rummet :) Lycka till med återerövringen av hemmet :)

#5 - NATALIA

Jättefin tröja :D

Svar: tack :D älskar den!
Amanda CL

#6 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så skönt att rensa lite. Har också rensat idag :)

Svar: det är så skönt när det är gjort!
Amanda CL

#7 - Alice

Härligt att rensa och städa ordning lite! ^^ Sv: Ja, det är flamingos, så söta! :D

#8 - Jessica Högberg

Härligt att rensa! Med vårens solstrålar blir det roligare! Håller tummar att du slipper näringsdryckerna <3

Svar: tack <3
Amanda CL

#9 - Pauline Hurtig

härligt!

#10 - JoJo

vad härligt att du fick lite ordning på dina produkter du har i badrummet :D skulle behöva rensa och lite sånt jag med bland alla skönhetsprodukter som jag äger :P haha!

Svar: haha det behövs ibland, gör det alldeles för sällan :P
Amanda CL