Amanda CL

Hej hej!

Det har varit tyst från mig rätt länge och kanske ett tag till framöver. Just nu bråkar min kropp extremt mycket och det har varit några jobbiga månader både fysiskt och psykiskt. Jag är imponerad och stolt över mig själv för att jag ändå har hanterat allt. Jag har gråtit, varit förbannad och allmänt less på allt men nu börjar jag komma tillbaka till allt igen. Just nu varken vill eller orkar jag skriva mer om just det här.

Jag var på stan med pappa och hans fru i helgen och jag såg att Åhléns hade börjat skylta med julsaker. Jag och pappa ska försöka ta oss dit på onsdag och kolla runt. Tycker det är så kul att pynta inför julen! Funderar på att försöka hitta en julstjärna (växten) som går i rosa ställa den på en hylla en bot från fönstret. Porthos (katten jag har en period) kommer inte komma upp dit och även fast jag inte tror att han skulle äta av den så känns det tryggast. De flesta julväxter är ju tyvärr giftiga för katter och vill inte riskera något även fast den här pälsbollen inte verkar vara alltför våghalsig. Vet någon av er om julstjärnor trivs med att stå längre in i rum?

Jag fick hem ett par nya Dr Martens häromdagen, jag såg dem redan förra året men förra veckan slog jag till och klickade hem dem! Har nästan bara skor med lite (eller mycket) platå och kändes smart att köpa hem ett par som har mer ”normal” höjd på sulorna.