Amanda CL

Noll rubrikfantasi

Det var länge se jag skrev här och jag har inte glömt bloggen men det har varit väldigt mycket annat som har gjort att jag varken orkat eller velat skriva.

Idag var jag hos min öppenvårdskontakt på psykiatrin och det var ett väldigt bra samtal. Jag mår ofatst väldigt bra psykiskt, jag tror att jag mår som "normala" människor gör i vardagen. Det är alltid lika skönt att inse det (gör det då och då)! Jag är blir både stolt och tårögd när jag tänker på alla år av mitt liv då jag var väldigt sjuk. Jag kan förstå varför jag gjorde som jag gjorde samtidigt som jag inte kan förstå att det var jag.

Nej nog med sånt nu! Jag är fortfarande med katt och den lilla rackaren är rätt jobbig just nu. Men det är ju mars och det ja, ”marskatt” men hann är så söt så det går inte att bli irriterad på honom. Däremot måste jag kattsäkra mina små växter. Det verkar vara väldigt kul att undersöka mina stackars små skott som kommer upp och testa om det är goda. Den ena citusplantan var inte god så det verkade vara lika bra att dra upp hela med kärna och rot… Tur att jag hann skydda den kraftigare med plast över. 

 
 Tittar mycket på kläder och roligt shopping och försöker bestämma mig för vad som är vettigt att köpa. Har tydligen blivit förnuftig med mina 31 år när det gäller mina klädinköp och velar och tänker ofta efter länge innan inköp görs numera, på gott och ont.

Jag hoppas allt är bra med er!