Amanda CL

Dags för mellofest!

Min lilla katt ligger och halvsover på min säng medan jag jag har tagit min dator till köksbordet. Det är så fridfullt att se honom vila och bara vara i nuet

 I förra inlägget skrev jag ju att jag skulle publicera lite av mina krönikor och texter som finns i Antenn Magasin här på bloggen. Men just nu har jag inte kunnat hitta de texten jag vill publicera först så jag väntar med det tills jag hittar den.

 Mellofinalen ikväll och ska självklart se den. Mello är en tradition för mig som jag nog kommer ha svårt att bryta, jag tycker det är kul att se alla framträdanden och allt runt det. Det är ett (eller flera) bra tillfällen för lite extra ”festligt” här hemma. Eller ja, jag och Porthos har (typ) alltid fest(liknande) men ändå. Dessutom kommer en av mina systrar ikväll och då blir det lite extra fest.

Porthos är inte imponerad av mitt försök till att ta en söt bild på oss i spegeln (jag är inte heller speciellt imponerad)
 
 
 
#1 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★

Många som såg mello igår, själv har jag helt slutat se det :). Detta till trots att jag en gång satt slaviskt och kollade på det. Men har liksom bara blivit så :). Gillar dock att läsa hur andra tänker kring mello, verkar som många är tudelade kring vinnaren i år :).

#2 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Åh vilken söt katt :) Jag älskar mello!

#3 - Beatrice

Härligt med mellofest!

#4 - Pia

Jag såg också mellon, men vilket konstigt läge det är just nu. Kram och ta hand om dig

#5 - Fotograf - FuckCancer - Tessie

Vilken sötnos, vad är det för ras på katten?

Sv: Det var super länge sedan du skrev så mitt svar kommer sent. Jag hoppas du mår bra!?